Du er nu på vores ny hjemmeside

Opret: 11/25/2015 - 23:04

Det er en glæde for bestyrelsen at meddele at vores hjemmeside har fået en opdatering.

 

Ny hjemmeside

Det er en glæde for bestyrelsen at meddele at vores hjemmeside har fået en opdatering.

Den gamle hjemmeside gav os efterhånden mange problemer, bl.a. kunne vi ikke sende nyhedsbreve ud til alle. Når vi klagede til host’en, svarede de at vi skulle opdatere, og den platform, vi anvendte, ville snart blive lukket.

Den gamle side kunne ikke umiddelbart overføres (bagud kompatibel er åbenbart et fremmedord i EDB-branchen), så hjemmesiden skulle under alle omstændigheder skrives forfra. Det gav os skubbet til en helt ny hjemmeside.

Mange platforme

Den ny hjemmeside kan stadigvæk findes på www.holteavlsgaard.dk , men den er skrevet om på en ny platform, så den nu kan ses lige godt på Windows PC som på Tablet eller Smartphone eller i Mac-verdenen på Mac PC, iPad eller iPhone.

Mange nye funktioner

Som noget nyt har vi nu en søgefunktion på hjemmesiden, så man hurtigt kan finde stedet, hvor man kan søge emner, der ikke lige har sin egen overskrift.

Man kan også nu videresende URL-adresser, der peger direkte ned i det afsnit, man vil informere andre om (i den gamle ville alle henvise til forsiden).

HUSH Tilmelding til nyhedsbrev.

Heller ikke listen over modtagere af nyhedsbrev fra hjemmesiden kunne overføres, derfor er det vigtigt at alle, der vil holdes orienteret, registrerer sig på forsiden.